Vols saber la nostra fórmula de l'èxit?

Sembla carn i té gust de carn, però no n'és pas. Per aconseguir-ho ha calgut molt temps d'estudi de les qualitats organolèptiques d'aquest producte tan arrelat a la nostra cultura, així com un llarg procés de recerca sobre el cultiu d'un ésser viu capaç d'igualar-ne la textura.

Però l'esforç retorna resultats i ja podem afirmar que disposem d'un producte que l'únic que el diferencia de la carn és el seu origen.

Com la fem

A diferència d'altres alternatives càrnies, l'AburgesA no consisteix en la barreja de triturats vegetals. En el seu lloc, realitzem un procés biotecnològic punter consistent en només 7 passos. Te'ls expliquem!

Primer, recollim els substrats. Aigua, sals i sucre. Amb això en tindrem més que suficient per començar a produir la nostra AburgesA.

Fent servir les tradicionals i de sobres conegudes tecnologies de fermentació, criem un microorganisme de forma segura. Això demana donar-li els substrats i estar molt pendents de tot el que pugui passar.

Com que volem que el producte es pugui menjar tant com la carn, apliquem un actualitzat i altament eficient tractament tèrmic dissenyat per nosaltres mateixos.

En acabar el tractament, separem el microorganisme del medi de creixement a través d'un senzill però eficaç sistema de filtratge.

Barrejant el microorganisme amb una mescla de saboritzants dissenyada al detall per a cada client,
aconseguim que el producte final sigui indistingible de la carn tradicional.

Gràcies a maquinària dissenyada específicament per a aquest microorganisme, aconseguim que aquest tingui una textura càrnia.

Amb el producte en forma muscular, es treu de la instal·lació i s'entrega immediatament al client perquè el tracti com només ell o ella ho sap fer.

Per si fos poc, aquest procés es duu a terme en 25 metres quadrats propietat del client, el que ens permet una entrega immediata i una màxima eficiència.

Logo

© Drets d'autor. Tots els drets reservats.